ÎNTREBĂRI FRECVENTE

GENERAL

 • Da, nicio problema. Tichetele cadou vin într-un pachet cadou și pot fi achiziționate pentru suma de € 290. Tichetele pot fi cumpărate pentru orice dată scolară. Vă rugăm să sunați la +40 768 191 558 pentru mai multe detalii. Tichetele cadou sunt valabile 12 luni de la data cumpărării. Nicio rambursare nu va fi acordată în niciun caz.

 • Puteți modifica rezervarea, cu condiția ca cererea de modificare a datei să fie făcută cu cel puțin 14 zile înainte de data rezervată.

 • Puteți anula rezervarea și obține o rambursare cu cel putin 14 zile înaintea evenimentului rezervat. Pentru anulare se percepe o taxă de procesare de 10 euro. Dacă au rămas mai puțin de 7 zile până la evenimentul rezervat, nu se vor acorda rambursări. Vă putem muta rezervarea pentru o altă dată în termen de 8 luni de la rezervarea inițială. Puteți să vă vindeți poziția unui alt motociclist și să ne informați despre această schimbare. O schimbare de rezervare este permisă o singură dată pentru fiecare persoană.

CURICULA

 • Da, toată lumea începe cu Nivelul 1. Aceasta nu are legătura cu experiența și capacitățile tale, ci doar felul cum este structurată Școala. Nivelul 1 este punctul de plecare pentru tehnicile pe care le predăm și toate nivelurile ulterioare se bazează pe abilitățile esențiale pe care le vei învăța la nivelul unu.

 • Nivelul 1 este pentru oricine are un permis categoria A. Dacă poți elibera ambreiajul fără să se oprească motorul (de cele mai multe ori) și să efectuezi acțiunile de bază ale motocicletei, ești pregătit pentru nivelul 1. Deși toți piloții încep de la Nivelul I, unde este posibil, încercăm să vă punem într-un un grup de piloți cu experiență similară, astfel încât diferența dintre cel mai rapid și cel mai lent din grup să fie cât mai mică posibil.

 • Chiar dacă vii o singură dată și finalizezi un Nivel Unu cu noi, știm că vi fi un motociclist mult mai încrezător și mai educat! Cu toate acestea, fiecare nivel al școlii prezintă cinci abilități precise de conds tehnic, reunind un pachet complet de control și încredere – oferindu-vă abilități permanente. Este o muncă continuă de perfecționare și îmbunătățire și atunci când o zonă se îmbunătățește, adesea alte abilități trebuie aduse din urmă. Există întotdeauna loc de îmbunătățire!

 • Absolut nu! Nu impunem o limită maximă de vârstă la școala noastră, tot ce îți cerem, indiferent de vârstă, este să ai un permis categoria A, dorința de a asculta, de a învăța și de a a-ți îmbunătăți aptitudinile de condus.

CERINȚE LEGALE

CERINȚE PENTRU MOTOCICLETĂ

 • Desigur! Nu lăsa numele să te păcălească – abilitățile predate la Superbike School sunt aplicabile oricărei motociclete, fie că este vorba de motociclete sport, touring, naked bike, motard … Deci, nu fi timid. Atâta timp cât ceea ce dorești este să înveți arta virajelor, indiferent de tipul de motocicletă, ești în locul potrivit.

 • În acest moment, singura modalitate de a participa este dacă vii cu propria ta motocicletă. Planificăm să înființăm în viitor un serviciu de închiriere de motociclete.

 • Așteptările noastre sunt sa mergi la 80% sau mai puțin (astfel încât să te poți concentra pe învățarea și aplicarea noilor tehnici), anvelopele standard sunt perfecte atâta timp cât trec controlul nostru de siguranță. Pentru a vedea lista articolelor pe care le verificăm, vizitați secțiunea “Ce aveți nevoie” pe acest site.

COMBUSTIBIL

 • Cantitatea de combustibil pe care o consumi depinde de modul în care conduci. Ar trebui să ajungi la pistă, cu cel puțin un rezervor plin. Dacă este posibil, pentru siguranța, poți aduce un rezervor de combustibil suplimentar.

VREME

 • Dacă plouă … suntem uzi! Exercițiile se pot executa atât pe asfalt ud cat si unul uscat. Indiferent de condițiile pe care le vom avea în timpul zilei, acelea sunt condițiile în care deprindem abilitați noi. Urcam pe motor fie ca ploua fie ca e soare pe cer.

CERINȚE ECHIPAMENT

 • Piele – una sau două bucăți (unite prin fermoar), cască integrală, mănuși din piele, ghete/cizme moto. Pentru a participa la cursuri, poți folosi si un echipament textil (Cordura) cu conditia sa ai, de asemenea, protecții în zona  coatelor și a genunchilor, iar geaca și pantalonii  să fie prevăzute cu fermoar de legătură.

 • Dacă să atingi cu genunchiul este obiectivul tău, cel mai sigur mod de a obține acest lucru este prin a stăpâni abilitățile fundamentele. Cu alte cuvinte, înțelegerea și aplicarea tehnicilor predate in primul modul (nivel 1), reprezintă modalitatea de a te asigura că genunchiul tău este cel care atinge asfaltul și nu motocicleta. Unii cursanți merg cu genunchiul jos, alții nu. Unii au făcut-o de o mie de ori deja, iar unii nu își doresc acest lucru! Indiferent in care categorie te afli, Superbike School te va aduce la un nivel superior.

 • Toți piloții trebuie să poarte următorul echipament pentru a participa la California Superbike School:

  Casca de motocicletă integrală, în stare bună. Căștile trebuie să fie purtate și fixate bine pe întregul parcurs al exercițiilor. Sunt permise căști de tip flip-up, dar trebuie să fie închise când se merge pe pistă.

   

  Echipament Piele în stare bună – Echipamentul din piele poate să fie un costum dintr-o singură bucată sau din două bucăți – prevăzute cu un fermoar in jurul mijlocului ( cel puțin de la un șold la altul) – care sa nu lase vizibilă pielea pilotului. Recomandarea noastră este ca toți piloții să poarte și o protecție suplimentară de coloană, însă acest lucru este la latitudinea fiecăruia.
  Pentru a participa la cursuri, puteți folosi, de asemenea, un echipament  textil (Cordura) cu condiția să ai protecții pentru coate și genunchi, iar cele doua componente, jacheta și pantalonii, să poată fi unite prin fermoar.

  Cizme moto sau ghete (însă nu cele cu șireturi sau parți care atârna)

  Mănuși de motocicletă din piele care trebuie să acopere complet încheietura mâinii.

ASIGURARE

 • CSS nu iți cere să ai o asigurare speciala pentru ziua de instructaj. Cu toate acestea, deși accidentele in timpul scolii sunt rare, folosind motocicleta proprie pe pistă, iți asumi si riscul eventualelor evenimente.

  Este în întregime alegerea ta daca iți extinzi asigurarea pentru a acoperi daunele cauzate vehiculului pe pista.

  Este puțin probabil ca polița de asigurare pe care o ai, să te acopere de un eventual eveniment pe pistă si trebuie să te consulți cu asigurătorul tău. Dacă explici că evenimentul este o zi de antrenament și că este total necompetitiv, acesta iți poate extinde acoperirea de daune pentru o taxă suplimentară.

RAFINEAZĂ-ȚI PASIUNEA

DESPRE ȘCOALĂ

Tot ce trebuie să știi

ÎNSCRIE-TE ÎN ȘCOALĂ

Antrenori experți te așteaptă

CALENDARUL

Consultă calendartul școlii

ÎNTREBĂRILE TALE

Întrebări frecvente