ȘCOALA / Fondatorul

KEITH CODE

Un om este cel mai bine descris prin prisma pasiunilor sale. Motocicletele – rapide și agile sunt pasiunea vieții lui Keith Code. La nivel internațional, el este recunoscut ca cea mai importantă autoritate în domeniul instruirii de motocicliști. Cele patru decenii de realizări dezvăluie un bărbat ca niciunul altul, un om a cărui viziune unică a modelat lumea motociclismului. În anii ’70, după mulți ani de experiență de pilotaj profesionist, Keith a început sesiuni de instruire cu sportivi amatori, dintre care câțiva au devenit rapid campioni naționali.

Succesul său de a preda pilotaj de curse a determinat mass-media să-l numească “road-racing guru”. Mereu înaintea tuturor, el a început să documenteze și să scrie despre tehnicile de pilotaj – fiind primul în domeniul său. După ce s-a retras din cursele de profesioniști, Keith a înființat în 1980 cea mai renumită Școală la nivel international CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL (CSS), cu scopul de a dezvolta cea mai profesională școală pentru entuziaștii motocicletelor.

În mai bine de 40 de ani, sute de mii de studenți și-au îmbunătățit abilitățile de pilotare și viraj la CSS, inclusiv zeci de campioni regionali, naționali și mondiali, iar cărțile sale de instrucțaj “A Twist of the Wrist” (Vols I și II) și „Soft Science of Motorcycles Racing Road”, sunt best seller-e internaționale.

Pasiunea sa de a împărtăși cu elevii săi entuziasmul călătoriei cu motocicleta, ne face să fim ceea ce suntem astăzi.

RAFINEAZĂ-ȚI PASIUNEA

DESPRE ȘCOALĂ

Tot ce trebuie să știi

ÎNSCRIE-TE ÎN ȘCOALĂ

Antrenori experți te așteaptă

CALENDARUL

Consultă calendartul școlii