ȘCOALA / Echipele internaționale

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL – SUA

Aici la CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, Keith Code împărtășește experiența și cunoștințele lui cu tine. Cercetările și dezvoltarea de tehnici și exerciții de condus noi și utile, sunt cu adevărat uimitoare; el încearcă în mod constant noi abordări pentru instruirea motocicliștilor la sesiunile școlare și este întotdeauna interesat de problemele pe care le au oamenii în atingerea obiectivelor lor de condus.”Scopul nostru este să avem cea mai bine organizată școală profesională din lume. Concentrarea noastră zilnică este ca studenții noștri să plece cu o mai bună înțelegere a procesului de abordare a curbelor, mai puține incertitudini și o bună încredere în propriile lor abilități. Acesta este standardul prin care judecăm propria noastră performanță “. Keith Code, fondator.

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL – UK

Keith nu doar a scris câteva cărți lăsându-ne apoi pe cont prpriu pentru a rezolva totul. El a formulat un program secvențial pas cu pas care combină aceste principii teoretice cu aplicații practice în scopul instruirii. Și astfel CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL a fost înființată, iar acum, treizeci de ani mai târziu, este școala de tehnică de condus numărul unu în lume. Indiferent la care dintre cele patru niveluri participați, toată lumea este pregătită să vă ajute. De-a lungul zilei, antrenorul vostru va urmări fiecare aspect al evoluției dvs. Pentru feedback imediat, semnalele specifice cu măna vă sunt oferite de antrenorul dvs, în timp ce vă aflați pe pistă. De asemenea, antrenorul vă demonstra tehnici și vă va da informații după fiecare cursă. Tot personalul nostru știe ce exercițiu lucrați și fiecare membru al echipei se concentrează pe îmbunătățirea dvs. Vă veți îmbunătăți!

www.superbikeschool.co.uk

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL – AUSTRALIA

În ianuarie 1996, Keith Code a sosit în Australia, aducând cu el programul său de succes CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL. Școala CALIFORNIA SUPERBIKE are o metodă infailibilă, pas cu pas, pentru instruirea motocicliștilor în abilitățile virajelor exacte. Nu suntem piloți celebri sau oameni de afaceri, dar am devenit recunoscuți în întreaga lume deoarece sistemul nostru de pregătire funcționează și motocicliștii beneficiază de el. Fiecare dintre numeroasele noastre descoperiri de condus din ultimele trei decenii spulberă eficient bariera nesiguranței studenților în abordarea virajelor. Programul Superbike School s-a maturizat și a devenit integru pe baza experiențelor unor motocicliști experimentați și a nenumăratelor lor succese în depășirea propriilor lor incertitudini, pe care le-au înlocuit cu priceperea și cu adevărata satisfacție pe care au dorit-o întotdeauna.

www.superbikeschool.com.au

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL – GREECE

Sucursala din Grecia a fost înființată în 2005. Cursurile noastre sunt ținute în limba engleză de un seminarist calificat (din filiala din Marea Britanie) și există un traducător certificat în limba greacă pentru elevii greci.Toată Echipa noastră, atât pe pistă cât și în afara ei, este calificată și are o experiență internațională substanțială. Toți antrenorii noștri vorbesc fluent engleza și lucrează continuu pentru a obține cele mai bune rezultate din partea studenților noștri. Scopul nostru este să vă oferim cel mai sigur mediu pentru a învăța tehnicile noastre de condus. Fiecare nivel acoperă în profunzime o anumită zonă în tehnica de condus și are nevoie de zi plină pentru finalizare. Toți încep de la nivelul I, indiferent de experiența sau abilitățile lor. Fiecare abilitate se bazează pe ultima insușită și creează un pachet complet de control și încredere. Suntem dedicați îmbunătățirii dvs.; suntem profesioniști; vă asigurăm că veți deprinde abilitățile. Aruncați o privire la ceea ce facem, apoi verificați programul Școlii pentru a programa o întâlnire și pentru a vă urmări aproape.

RAFINEAZĂ-ȚI PASIUNEA

DESPRE ȘCOALĂ

Tot ce trebuie să știi

ÎNSCRIE-TE ÎN ȘCOALĂ

Antrenori experți te așteaptă

CALENDARUL

Consultă calendartul școlii