ȘCOALA / Ce predăm

Despre școală

CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL este proiectul de suflet al lui Keith Code, primul om care a observat și documentat principiile fundamentale care guvernează Arta Virajelor pe motocicletă. Cărțile și lucrările sale au fost inovatoare de la începutul anilor 80 și continuă să ne împingă la limitele înțelegerii până în prezent. Keith a formulat un program educațional pas cu pas care combină principii teoretice cu aplicații practice în scopul instruirii. Un program aplicabil tuturor tipurilor de motociclete și tuturor nivelurilor de experiență în rândul studenților. De la înființare, școala a fost prezentă în peste 48 de țări din întreaga lume și a pregătit cu succes peste 250.000 de studenți.

Instructaj profesionist

Școala este renumită la nivel mondial nu doar pentru tehnicile pe care le transmitem studenților noștri, ci și pentru metodologia folosită în predarea lor. Antrenorii noștri calificați sunt dedicați îmbunătățirii abilitaților tale, oferind feedback imediat când efectuezi exercițiile. Scopul trainingului este să descoperi și să înțelegi arta virajelor și să obții cele mai bune rezultate.

Modulele de antrenament

Toate cele patru niveluri ale CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL sunt concepute pentru a-ți spori cunoștințele și încrederea. Abordarea pas cu pas este ușor de înțeles. Fiecare abilitate se bazează pe ultima deprinsa și creează un pachet complet de control. Nivelurile școlii se fac în ordine, de la unu la patru. Natura secvențială a informațiilor prezentate necesită ca toți elevii să înceapă la nivelul unu, indiferent de experiență sau capacitate.

Fiecare nivel poate fi atins într-o singura zi.

Fiecare dintre primele trei nivele prezintă cinci abilități precise de tehnică, punând în valoare o întreagă bază de pilotaj. Nivelul patru este un program personalizat, pe care tu și antrenorii tăi îl veți concepe împreună.

Suntem dedicați îmbunătățirii voastre; suntem profesioniști; vă asigurăm că învățați abilitățile. Aruncați o privire la ceea ce facem, apoi verificați programul nostru pentru a stabili o întâlnire și pentru a vă urmări aproape.

In primele sesiuni din anul 2018 se va preda doar primul nivel.

Primul nivel abordează cele șase, cele mai frecvente erori, de la începători până la piloții de curse de clasă mondială. Cum să faci și de ce
Nu este un secret faptul că Keith a fost primul care a abordat problemele de viziune și de pilotaj și a dezvoltat metode de a le adresa
Nivelul trei abordează alte cinci puncte tehnice în pilotarea motocicletei. Acoperim cu atenție modul în care interacționezi cu motocicleta, alegerea poziției corpului și modul în care acestea pot afecta procesul de virare
Nivelul Patru introduce o abordare complet diferita. Vă întrebăm ce trebuie îmbunătățit

Nivel I

Primul nivel abordează cele șase, cele mai frecvente erori, de la începători până la piloții de curse de clasă mondială. Cum să faci și de ce. Vei realiza exact cum aceste erori au oprit sau au încetinit performanțele tale. Va fi un briefing tehnic pentru fiecare: exerciții teoretice și practice pe pistă care te vor ajuta să eviți aceste erori.

Antrenorul alocat ție pentru această zi, va observa și va corecta orice greșeală si te va ajuta sa depășești orice dificultate pe care le vei întâmpina la fiecare exercițiu. Vei fi antrenat individual, în funcție de nivelul tău. Te vei îmbunătăți.

De cele mai multe ori elevii descoperă că nivelul 1 răspunde la probleme pe care nici nu le știau. Încrederea și controlul devin incerte atunci când motocicliștii se confruntă cu înțelegeri vagi despre viteza cu care se intră în curbă, găsirea liniei corecte, stabilitatea motocicletei și propriile greșeli. Aceste temeri și incertitudini sunt abordate pe rând și înlocuite cu confidența și precizia în controlul motocicletei.

În limitele bunului simț și în numele siguranței, viteza cu care conduci depinde de tine.

Nivel II

Nu este un secret că Keith a fost primul care a abordat atât problemele de viziune cât și pe cele de pilotaj și a dezvoltat metode proprii de a le adresa.

Odată ce se realizează o înțelegere a ceea ce o motocicletă poate și ar trebui să facă pentru tine din exercițiile din primul nivel, mergem pas cu pas să îmbunătățim abilitățile vizuale. Nivelul doi este despre soluții la problemele de contact vizual cu care ne confruntăm.

Exercițiile de contact vizual ale Școlii te ajută să controlezi mersul pe drum. Învățăm cum să depistăm dușmanii noștri vizuali și cum să le facem față. Toată lumea știe că fixarea țintei este periculoasă. Cât de rău este? Cu procedeuri logice, pas cu pas, ochii devin instrumente de precizie. Rezultatele celui de-al doilea nivel sunt uimitoare, deoarece elevii deprind controlul drumului. La fel ca la primul nivel, în timpul zilei există cinci briefing-uri tehnice și cinci sesiuni practice pe pistă.

Nivel III

Nivelul trei abordează alte cinci puncte tehnice în pilotarea motocicletei. Acoperim cu atenție modul în care interacționezi cu motocicleta, alegerea poziției corpului și modul în care acestea pot afecta procesul de virare. Odată ce poziția și stabilitatea sunt clar înțelese, felul în care învățam să alegem liniile nu ți le-ai imaginat niciodată. Toate cele cinci exerciții efectuate în nivelul trei sunt instrumente indispensabile pentru a vă însuși deprinderile si controlul asupra oricărui set de viraje care pot exista.

Exercițiul final vă va oferi o abilitate de stăpânire cu totul nouă a virajelor, pentru că veți avea un plan.

Nivel IV

Nivelul Patru introduce o abordare complet diferită. Te întrebăm ce trebuie îmbunătățit. Acum, după de ai parcurs cel puțin trei nivele cu noi, ai discutat și ai deprins peste 15 abilități diferite de condus, dezvoltăm un program personalizat pentru tine. La Nivelul Patru, ne uităm cu atenție la abilitățile tale și ajustăm lipsurile până la nivelul dorit de tine. Nivelul patru este conceput special pentru fiecare elev. În afară de antrenorul alocat ție pe pista, oferim de asemenea un consultant profesionist. De-a lungul zilei, consultantul se va coordona cu antrenorul tău și iți va oferi instructaj individual.

RAFINEAZĂ-ȚI PASIUNEA

DESPRE ȘCOALĂ

Tot ce trebuie să știi

ÎNSCRIE-TE ÎN ȘCOALĂ

Antrenori experți te așteaptă

CALENDARUL

Consultă calendartul școlii